Het dorp Driemond (gemeente Amsterdam) ligt tussen Amsterdam Zuidoost en Weesp aan de Provincialeweg N236. Vanaf de A9 en A1 is Driemond gemakkelijk te bereiken. In het dorp is tijdens de Geinloop weinig parkeergelegenheid. Kom daarom zoveel mogelijk per openbaar vervoer. Met de gratis bustransfer van en naar metrostation Gaasperplas bent u in een paar minuten bij het startgebied. En bij dit metrostation is voldoende gratis parkeergelegenheid. Indien u toch met eigen vervoer komt, maak dan gebruik van de parkeergelegenheid bij sporthal MatchZO. Om 12:30 uur sluit de politie de N236 af. Als u met de auto komt, moet u dus voor die tijd zijn gearriveerd. Deze wegafsluiting duurt tot circa 15:30 uur.

Bustransfer metrostation Gaasperplas

Vanaf het metrostation Gaasperplas is een gratis bustransfer naar het startterrein mogelijk. De bus staat op de parkeerplaats direct bij de uitgang van het metrostation. Na afloop van de Geinloop staat de bus klaar bij het finishgebied voor het terugbrengen van de lopers naar het Metrostation. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten. Bij het metrostation is ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor diegenen die met de auto komen, is dit een prima alternatief voor parkeren in Driemond.

Transfer naar Driemond is mogelijk van 10:00 tot 12:00
Transfer naar Gaasperplas is mogelijk van 15:00 tot 17:00

Openbaar vervoer

• Trein: station Amsterdam Centraal en vandaar met metrolijn 53 naar station Gaasperplas (eindpunt). Vervolgens gratis bustransfer naar Driemond;

• Trein: station Diemen Zuid (ideaal voor reizigers uit het Gooi en Almere) en vandaar met metrolijn 53 naar station Gaasperplas (eindpunt). Vervolgens gratis bustransfer naar Driemond;

• Metro: lijn 53 naar station Gaasperplas (eindpunt). Vervolgens gratis bustransfer naar Driemond.

Parkeergelegenheid Driemond

In Driemond is niet heel veel parkeergelegenheid tijdens de Geinloop. Mocht u toch met de auto komen (uiterste aankomsttijd 12:30 uur in verband met afsluiting van de N236 door de politie), dan kunt u parkeren op de volgende locaties:

• Parkeerplaats bij MatchZO, Stammerlandweg 10

• Parkeerplaats bij Zonnehof

• Parkeerplaats Seizoenenhof

Diverse navigatiesystemen kennen “Driemond” niet. Voer daarom a.u.b. Amsterdam Zuidoost als plaats in. Als u Stammerlandweg 10 in Amsterdam Zuidoost invoert, komt u automatisch bij de parkeerplaats bij sporthal MatchZO.