Sponsoring moet u als organisatie wat opleveren. Vandaar dat wij graag in een persoonlijk gesprek met u willen kijken wat uw mogelijkheden, doelstellingen en budget zijn. Samen kunnen we dan een op maat gesneden pakket samen stellen dat u voldoende (commerciële) tegenwaarde biedt en voor de Stichting Geinloop een belangrijke bijdrage levert tot het organiseren van een goede Geinloop. We streven dus naar een win-win relatie voor beide partijen! Alle sponsoren, ongeacht hoogte en aard van de sponsoring, zijn op de dag van de Geinloop welkom in de VIP ontvangstruimte voor een netwerkbijeenkomst en een hapje en een drankje.

Natuurlijk hebben we een aantal pakketten voorbereid. Hierbij zijn diverse mogelijkheden tot sponsoring van de Geinloop:

Sponsoring in geld
Om het evenement te kunnen organiseren kan de stichting Geinloop daarom zeker niet zonder de geldbijdragen van de sponsors. Daarbij geldt natuurlijk dat wij blij zijn met iedere bijdrage. Dus ook kleine(re) bedrijven zijn van harte welkom om hun gewenste bijdrage te doen.

Sponsoring in natura (goederen, diensten of kennis)

Dit is maatwerk, want we kijken naar uw mogelijkheden en onze behoeften. Gezamenlijk stellen wij uw bijdrage en onze tegenprestatie vast. Onze tegenprestatie is natuurlijk dat wij u als sponsor in het zonnetje zetten, niet alleen op de dag van de loop maar ook in alle voorbereidingen en uitingen (vermelding op site, vlag, spandoek etc.) daaraan voorafgaand op diverse manieren.

Afstandsponsoring

U kunt als bedrijf een afstand van de Geinloop sponsoren. Die afstand krijgt dan uw naam. Dit zal in alle uitingen worden vermeld.

Trajectsponsoring

Alle bedrijven en instanties gelegen aan het parcours, krijgen de gelegenheid om hun “eigen traject” te sponsoren. Over de invulling kan individueel worden overlegd.

Het vrijwilligerspakket

Het bestuur en de commissies van de Stichting Geinloop worden gevormd door enthousiaste vrijwilligers, die geheel belangeloos hun tijd besteden om een perfecte organisatie van de Geinloop te realiseren; er worden geen professionele en betaalde krachten ingezet. Daarnaast zijn in de voorbereiding op het evenement op de dag van de Geinloop zelf en daarna vele tientallen vrijwilligers aan de slag om de deelnemers een in alle opzichten geslaagde dag te bezorgen. Zonder deze inzet van de vele vrijwilligers zou de Geinloop niet georganiseerd kunnen worden.

We zijn er trots op dat we ieder jaar een grote groep vrijwilligers aan ons kunnen binden om samen zorg te dragen voor een geweldige dag. Om onze dank te onderstrepen, doen wij graag een beroep op onze sponsors om ons te helpen bij het samenstellen van het vrijwilligerspakket. Hierbij kunt u denken aan een flesje drinken, broodjes, iets lekkers voor bij de koffie of een leuk aandenken aan de dag. Ook aantrekkelijke kortingsbonnen waarmee u de aandacht ook op uw bedrijf kunt vestigen zijn van harte welkom. Zo kunnen we samen zorgen dat onze trouwe en ook nieuwe vrijwilligers van de Geinloop een aangename dag hebben.

De sponsorcommissie is uw eerste aanspreekpunt om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij hebben een brochure met alle opties beschikbaar. Als u een mail stuurt naar sponsoring@geinloop.nl, zenden wij u deze brochure direct toe!